Mogelijkheden

Panorama Rail Express komt aan al uw wensen tegemoet. Groepsvervoer naar het station, een luxe diner in ons rijtuitg of verschillende stops op de mooiste stations van Nederland.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsfeest, seminar, congres of familiefeest een perfecte indruk achterlaat. Een herinnering die regelmatig naar boven wordt gehaald. Wij inventariseren uw wensen en realiseren dit tot een onvergetelijk evenement. Onze gastheren zorgen ervoor dat het u nergens aan ontbreekt en ondertussen geniet u van het Nederlandse landschap.

Wilt u weten wat er mogelijk is? Neem dan snel contact met ons op.

Bedrijfsfeesten

Wilt u een keer iets écht origineels organiseren voor uw personeel? Panorama Rail Express maakt er een dag van om nooit te vergeten! Wij organiseren het vervoer naar het station en brengen u in stijl naar de feestlocatie. Geef uw wensen door en wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt.

Diners

Een glaasje Champagne bij uw vertrek vanaf het nieuwe Rotterdam Centraal. Genieten van een hors d’ouvre op weg naar de hofstad en genieten van uw hoofdgerecht terwijl u door het Groene hart zoeft. Panorama Rail Express zorgt ervoor dat het u nergens aan ontbreekt. Alles is mogelijk en met al uw wensen kan rekening gehouden worden.

Seminar

Ons rijtuig beschikt over alle faciliteiten om van uw seminar een succes te maken. Het rijtuig kan op verschillende manieren worden ingedeeld zodat er presentaties of vergaderingen kunnen plaatsvinden. In de pauze geniet u van een heerlijk kopje koffie in ons panoramarijtuig.

Uw evenement?

Een aandeelhoudersvergadering tijdens een treinreis door Nederland? Uw familie verrassen met een origineel uitje? Neem contact met ons op en samen maken we er een schitterende dag van. Alles is mogelijk!